Γιάννης Κουτσούκος

Απρίλιος 8, 2011

Ο Σωτήρης Σοφίας σχολιάζει την εκπομπή ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ του Γιάννη Κουτσούκου στην τηλεόραση του top channel της Κορίνθου.

Filed under: Θεολογία,Ιστορία,Φυσικές Επιστήμες — Γιάννης Κουτσούκος @ 1:14 μμ

Μία πρωτότυπη και καινοτόμα έρευνα του τοπογράφου μηχανικού Σωτήρη Σοφία παρουσιάστηκε στην εκπομπή μου στις 04-04-2011, η οποία εξηγεί  το άστρο της βηθλεέμ και καταλήγει και σε διάφορες άλλες ημερομηνίες για  την επίγεια  ζωή του Χριστού.

Ολα αυτά στηρίχθηκαν πάνω σε υπάρχοντα  αστρονομικά προγράμματα  και στη προσομοίωση πλανητηριακών προγραμμάτων,τα οποία χρησημοποίησε ο κ Σοφίας, καθώς και σε  υπολογισμούς  και υποκειμενικούς συνδιασμούς σκέψεων του κ Σοφία.

Στη προκειμένη πεπρίπτωση ,επειδή πρόκειται για λεπτά θέματα της  πίστεως  μας ,κάθε έρευνα που προωθεί την γνώση- και   δεν αντιβαίνει στα κείμενα της Αγίας Γραφής, στα  δόγματα της ορθοδοξίας και στα  πατερικά κείμενα- αξίζει να γίνεται γνωστή, διότι έτσι συμβάλλει στη πρόοδο της ανθρωπότητας.

Δημοσιεύουμε πιο κάτω το σχετικό  κείμενο -σχόλιο για την εκπομπή αυτή,το οποίο μας έστειλε ο κ. Σοφίας.

Γιάννης Κουτσούκος.

—————————————————————–

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ κ΄ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Άλλη μιά υπέροχη εκπομπή στο ΑΠΛΑ  και ΞΕΚΑΘΑΡΑ έκανε αίσθηση στην τοπική κοινωνία της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Προσκεκλημένος του εκλεκτού φίλου Γιάννη Κουτσούκου,  στο Κορινθιακό κανάλι ΤΟP CHANNEL  στις 4 Απριλίου, λίγες μόνο ημέρες  πριν το Άγιο Πάσχα,  συζητήσαμε όλες τις αστρονομικές πληροφορίες των Ευαγγελίων και απέδειξα όχι μόνο την ορθότητα των αναγραφομένων αλλά την ιστορικότητα και την επιστημονικότητα των κειμένων. Εξήγησα την ανάδρομη κίνηση των πλανητών Δία και Κρόνου, μέσα από την προσομοίωση του πλανηταριακού προγράμματος Celestron’s The sky. Προσδιόρισα με ακρίβεια την 12η Νοεμβρίου του 7 π.Χ. σαν απόλυτη ημερομηνία Γέννησης του Χριστού. Την 20η Απριλίου του 7 μ.Χ., σαν την ημέρα που  ο Χριστός βρέθηκε δωδεκαετής στο Ναό. Την 19η Δεκεμβρίου του 24 μ.Χ. σαν ημερομηνία Βάπτισης Του. Την Παρασκευή, 19 Απριλίου του 26 μ.Χ. σαν ημερομηνία Σταύρωσης Του. Την Κυριακή 21η Απριλίου του 26 μ.Χ.- τη μία των σαββάτων σύμφωνα με τους Εβραίους- στις 2.00π.μ.έως 3.00π.μ. σαν απόλυτη ημερομηνία και ώρα της ανάστασής Του. Φυσικά όλες οι πληροφορίες αυτές υπάρχουν στα 2 βιβλία μου, το ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ και το αγγλικό BETHLEHEM STAR DECODED.
Υπάρχει δηλαδή βιβλίο, το μοναδικό ίσως στην παγκόσμια βιβλιογραφία, που απαντά με επιστημονική ακρίβεια σε όλους τους γρίφους των ευαγγελίων, αλλά δυστυχώς βγαίνουν ακόμη και σήμερα, 4 σχεδόν χρόνια  από την κυκλοφορία του βιβλίου μου οι διάφοροι καθηγητές του κατεστημένου και επιμένουν ότι δεν γνωρίζουμε τι ήταν το άστρο της Βηθλεέμ και αν τελικά υπήρξε!!!
Αν είχαν κάνει αυτοί την τεράστια αυτή ανακάλυψη -φευ- και όχι ένας ερασιτέχνης ερευνητής, θα είχαν πάρει από δύο-τρία διδακτορικά, βραβείο νόμπελ φυσικής-αστρονομίας, τεράστια δημοσιότητα στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες, δημοσιεύσεις σε επιστημονικά έντυπα κλπ, κλπ, κλπ.
Δυστυχώς μια τεράστια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ανακάλυψη που αφορά την παγκόσμια ιστορία  αλλά και την θρησκεία, κινδυνεύει να μείνει μεταξύ γνωστών και φίλων.
Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: