Γιάννης Κουτσούκος

12 Ιουνίου, 2010

Γιάννης Κουτσούκος: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Filed under: Αυτοδιοίκηση,Πολιτική — Γιάννης Κουτσούκος @ 8:18 πμ

Στη διάθεση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, για τις εκλογές του αιρετού αναπληρωτού περιφερειάρχη στον νομό Κορινθίας, θέτει τον εαυτόν του ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ  της  Ν.Δ Γιάννης Κουτσούκος, πρόεδρος του συλλόγου μελέτης και προβολής προβλημάτων νομού Κορινθίας και πρώην αντιπρόεδρος του Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος στο νομό μας και  μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης Κουτσούκος -Μηχανολόγος  ηλεκτρολόγος μηχανικός και με παράλληλες ανθρωπιστικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου  – είναι γνωστός στο ευρύτερο Κορινθιακό κοινό και από τις επί σειράν ετών ποιοτικές τηλεοπτικές εκπομπές του στην τηλεόραση του ΤΟΠ Channel της Κορίνθου, αλλά και από τα διάφορα άρθρα του  στον έντυπο  Κορινθιακό καί ηλεκτρονικό τύπο.

Στό κείμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ο Γιάννης Κουτσούκος αναφέρει πλήν άλλων και τα πιο κάτω:

Καταθέτω, λοιπόν, τη δήλωση υποψηφιότητάς μου με την ειλικρινή πεποίθηση ότι το συμφέρον της παράταξης απαιτεί υποψηφιότητα ενός προσώπου υπεράνω πρακτικών και τοπικών παραγόντων οι οποίοι με την συμπεριφορά τους αποξένωσαν μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων από την παράταξη. Επίσης πιστεύω ότι επιβάλλεται η επιλογή ενός προσώπου με παιδεία, επαγγελματισμό, εμπειρία και, προπάντων,  την έξωθεν καλή μαρτυρία, που έχει καταστεί απαραίτητη για την ευόδωση της νέας αυτής εκλογικής προσπάθειας.

Στο πλαίσιο του αγώνα αυτού προτίθεμαι να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για ένα ενωτικό και ανανεωτικό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετάσχουν κατά το δυνατόν άφθαρτα, νέα και έντιμα πρόσωπα. Προς την κατεύθυνση αυτή θα ασκήσω όλη μου την επιρροή στον κορινθιακό λαό, θα κινητοποιήσω τις επαφές μου με τον τοπικό τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό) , αλλά και τον κόσμο εκείνο ο οποίος με στήριξε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μου και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από τη θέση μου ως  Προέδρου του Συλλόγου Μελέτης και Προβολής Προβλημάτων του νομού Κορινθίας. Με τα δεδομένα αυτά εγγυώμαι την στήριξη τόσο των κομματικων όσο και των κοινωνικών δυνάμεων της Κορινθίας.

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.